Új címre költöztünk: 4024 - Debrecen Szent Anna utca 39-41.

Cégismertető - Hajdúsági Ingatlanközvetitő Iroda

Szeretettel üdvözöljük a Hajdúsági Ingatlanközvetítő Iroda honlapján.

A Hajdúsági Ingatlanközvetítő Iroda 2008-ban alakult, első sorban Debrecen és környéki lakóingatlanok értékesítésével, bérbeadásával foglalkozik.

Ügyfeleink igénye szerint vállaljuk megyei és országos szinten az ingatlanok, egyedi igényszerinti felkutatását, értékesítését.
A Hajdúsági Ingatlanközvetítő Iroda 4026 Debrecen Burgundia utca 22. szám alatt található. A Fórum bevásárló központ és az Kossuth utca között.

Nyitva tartásunk 8-16 óra között van. Időpont egyeztetés szerint természetesen lehetőség van ettől eltérő időpontban is felkeresni munkatársainkat.

Megbízóink számos értékesítésre, bérbeadásra szánt ingatlanát számítógépes adatbázisunkon keresztül, az érdeklődők keresési kritériumai alapján tudjuk keresni, illetve a legmegfelelőbb ajánlatot megtalálni.

Vezető pénzintézetekkel kapcsolatban állva, segítséget nyújtunk ügyfeleink számára a legkedvezőbb lakáshitel konstrukció kiválasztásában, és az ügyintézés lebonyolításában.

Az adásvétellel kapcsolatos tanácsadáshoz, és a jogi ügyek előkészítéséhez, lebonyolításához ügyvédet biztosítunk.

Elengedhetetlennek tartjuk a diszkrét ügyfélkapcsolat kialakítását, ápolását.

Az eladásra felkínált ingatlanokat folyamatosan bemutatjuk az interneten, képekkel és részletes leírással, továbbá hirdetjük az írott sajtóban is.

Tisztelettel várjuk régi és új ügyfeleinket, akik értékesíteni, bérbe adni, vásárolni, bérelni akarnak ingatlant.

Készséggel segítünk Önnek!

Kérjük észrevételeit, véleményét írja meg nekünk, hogy folyamatosan javíthassuk szolgáltatásunkat!

Köszönjük megtisztelő bizalmukat.

Hollander Mónika
iroda vezető