Ingatlanok értékesítése, bérbeadása

RÓLUNK, ÖNÖKNEK

„Megbízható Cég” az ingatlanfronton.

Csatlós Gyöngyi:
„Folyamatosan keresünk eladó és kiadó ingatlanokat”

A pozitív hozzáállás mellett a sikeres tevékenységük alappillére az önálló munkavégzés.

NYÍREGYHÁZA. A Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda az ingatlanok eladásán és bérbeadásán túl energiatanúsítvány készítésével, hitelügyintézéssel és az ingatlanokhoz kapcsolódó jogi, adó-, illeték-tanácsadással foglalkozik.

– Úgy gondolom, nevünk ismert a kedves olvasók számára. A Szabolcs Ingatlanközvetítő Irodában már 2000-től állunk az Önök rendelkezésére, a tapasztalatok alapján az ügyfeleink teljes megelégedésére.

Az ügyfelek érdekeit képviseljük.
– A hosszú évek munkájának eredményeként a legnagyobb címtárral rendelkező iroda hírnévre tettünk szert Nyíregyházán. Munkánkkal minden esetben a hozzánk forduló ügyfelek érdekeit képviseljük, a legjobb tudásunk szerint. Ennek gyümölcseként az Önök véleménye és szavazata alapján a „Megbízható Cég” elismerésben részesültünk.

Eredményességünk titka a pozitív hozzáállás és gondolkodás a körültekintő, szorgalmas munka mellett, a saját magunk elé kitűzött irányelv követése. A már említetteken túl tehát sikeres tevékenységünk alappillére az önálló munkavégzés. Ez konkrétan annyit jelent, hogy egyetlen ingatlanirodával sincs semmilyen munkakapcsolatunk. Sajátos munkamorálunk nem teszi lehetővé a felelősségvállalást egyetlen nem hozzánk tartozó iroda dolgozójáért sem.

Ingatlanok széles palettája
– A folyamatosan változó jogszabályok, rendelkezések és a változó piaci igények a tudásuk tökéletesítésére sarkallja az itt dolgozókat. Megbízási szerződésünk a tulajdonosnak minden jogát fenntartja az értékesítésre és a változtatásra. Szerződéseink mindenki számára hozzáférhetők, értelmezhetők, tartalmukról minden esetben kielégítő tájékoztatást adunk.

– A hozzánk forduló vásárlókat, bérlőket alkalmi vételű ingatlanok széles palettája várja. A közel 1000 eladásra szánt ingatlan lehetővé teszi mindenki számára a megfelelő otthon kiválasztását.

– Tekintettel a nagy ügyfélkörre, FOLYAMATOSAN KERESÜNK ELADÓ ÉS KIADÓ INGATLANOKAT!

Köszönjük megtisztelő bizalmukat, várjuk érdeklődésüket!

Csatlós Gyöngyi
ügyvezető